Wat kan ik voor je doen?

Je bent helemaal welkom en veilig om gezien te worden zoals je bent. Je krijgt de gelegenheid om jezelf te herinneren aan wie je bent voorbij conditionering en patronen die je hebt overgenomen en lange tijd hebt aangenomen als waar. Vanuit ontspanning en rust ontdek je steeds meer wie je bent en wat werkelijk bij je past.

Je zou kunnen zeggen dat ik als een spiegel fungeer voor je. Ik laat je via mijn aanwezigheid zien en voelen wie je bent en ik help je belemmerende overtuigingen en weerstand los te laten, zodat je meer (zelf)liefde kunt toelaten in je leven. Die liefde is er altijd, het is wat we zijn maar vaak hebben we allerlei overtuigingen aangenomen die zeggen dat we iets anders zijn. Ik help je deze te verhelderen zodat je vanuit een meer realistisch perspectief naar jezelf gaat kijken en wat er allemaal mogelijk is. 

Paardencoaching

Paardencoaching 

Samen met een paard naar meer liefde voor jezelf.
Lees meer > 

Online coaching

Waar je ook bent, via videobellen. Laagdrempelig coaching ontvangen.
Lees meer >

Wandelcoaching

Heerlijk wandelen in de natuur. Vaak samen met mijn hond Egbert.
Lees meer >

Ik spreek jouw taal!

Je kunt bij mij helemaal jezelf zijn met alles wat er is in het moment. Ik schrik niet terug, je mag alles zeggen en voelen, alles is welkom. Er zijn niet veel mensen die zo diep zijn gegaan als ik en dit kun je voelen in de energie als je bij mij bent. Mensen geven aan dat ze rust ervaren en stilte in hun hoofd. Ik begeleid je vanuit een diepe doorleefde plek van authentiek mens zijn, vrouw zijn, moeder zijn.

Ik heb van de vele levenslessen een transformerend traject samengesteld dat jouw in staat stelt mega sprongen te maken in je ontwikkeling op een manier vol zachtheid, liefde en respect voor jezelf. Dit is super waardevol en is eigenlijk een investering in jouw hele leven en heeft effect op alle vlakken:

  • Gezins- & liefdesleven
  • Werk & carrière
  • Gezondheid & gewicht
  • Me time
  • Rust & ontspanning
  • Vasthouden & loslaten
  • Dromen & doelen
  • Zelfliefde & zelfvertrouwen