Paardencoaching

Paarden zijn heel goed in het spiegelen van emoties en ze kunnen energie feilloos aanvoelen.

Met behulp van het spiegelend vermogen van een paard en een juiste vertaling daarvan door de coach kan iemand zich bewust worden van zijn of haar gedrag.

Paarden spiegelen immers gedrag en emoties waardoor mensen echt in contact kunnen komen met hun eigen ik. Door deze bewustwording wordt duidelijk wat iemand zou kunnen veranderen of welke doelen gesteld kunnen worden.

Paardencoaching is onder andere in te zetten bij:

  • Loopbaancoaching- en advies
  • Persoonlijke ontwikkeling & authenticiteit
  • Het verkrijgen van zelfinzicht en/of het verkrijgen van inzicht in situaties
  • Het vinden of verkrijgen van balans
  • Etc.

Meer liefde

Door de coaching wordt je bewustzijn verruimd wat ervoor zorgt dat je nieuwe kansen aan gaat trekken die vaak veel meer passen bij wie je bent.

Je gaat meer liefde ervaren voor jezelf en voor anderen. Je zult meer begrip en acceptatie ervaren voor jezelf en anderen. Je krijgt inzichten waardoor je in staat bent keuzes te maken die 100% kloppen voor jou. Niet meer klein blijven dus vanuit de overtuiging dat je het niet waard bent, maar helemaal JOU durven zijn en tot expressie brengen in de wereld.

Contact met jezelf

Je gaat je veiliger voelen in jouw eigen lijf waardoor er meer ontspanning is in je lichaam en zenuwstelsel. Trauma en beperkende overtuigingen kun je loslaten. Hierdoor lopen relaties lekkerder omdat jij lekker in je eigen vel zit. 

Je durft voor jezelf te gaan staan, grenzen aan te geven en jouw unieke zelf helemaal te omarmen. Eindelijk ben je klaar om los van ideeen, concepten en verwachtingen van anderen te gaan leven op jouw manier, omdat je het waard bent! Leven vanuit vrijheid en liefde. Dat is zeker een investering waard!