Persoonlijke kaartreading

Een kaartreading kan heel behulpzaam zijn als je meer inzicht, helderheid en een breder perspectief wenst over een situatie in je leven. 

Misschien heb je een vraag, een bepaald patroon waar je steeds tegenaan loopt, misschien voelt het of je vast zit en er even niet uitkomt.

Misschien worstel je met emoties of gedachten en is er een thema in je leven waar je een meer diepgaand perspectief over wilt ontvangen.

Een kaart reading is echt voor iedereen met uiteenlopende vragen over werk, relaties, persoonlijke  en spirituele ontwikkeling, levensloop / missie, etc.

Ik werk intuïtief met verschillende kaarten zoals: Lenormand, Tarot en Orakelkaarten.

Korte reading: ik trek 3 ~ 4 kaarten voor je.
Uitgebreide reading: ik trek ongeveer 10 kaarten voor je.
Je ontvangt een verslag van de reading via een audio bericht.

Je kunt ook een reading aanvragen voor een dier zoals een kat, hond of een paard.

Ik stem me dan af op de energie van het dier en beantwoord jouw vragen en ik kan je hiermee helderheid geven wat er in het dier leeft en wat het dier nodig heeft

Een reading brengt je altijd terug bij jezelf en jouw eigen wijsheid. Ik fungeer slechts als een kanaal waar informatie doorkomt.

Het blijft jouw eigen verantwoordelijkheid wat je hiermee wilt of kunt doen. Het kan zijn dat er door de reading wat onverwerkte emoties omhoog komen, dit is een natuurlijk zuiveringsproces en kan erbij horen.

Mocht je toch behoefte hebben aan meer begeleiding als het erg intens voor je voelt, aarzel dan niet om uit te reiken.