Wat kun je verwachten?

Je kunt mij een bericht sturen via de site, WhatsApp of via mijn e-mailadres. Zie de contactpagina.

We plannen dan een telefonische kennismaking in als je dit wilt of direct een eerste sessie.
Hierna werk ik bij voorkeur met (langere) trajecten, omdat ik zelf heb gemerkt na het begeleiden van tientallen mensen hoe belangrijk het is om met continuïteit een spiegel te krijgen die jou steeds laat zien wie je werkelijk bent. 

De mensen die werkelijk committeren aan hun eigen groei en ontwikkeling en hierin investeren halen er ook het meeste uit. 

De sessies en trajecten werken levensveranderend en je gaat echt anders kijken naar jezelf anderen en de wereld. Het kan zijn dat dit alle opgeslagen en onverwerkte emoties naar boven brengt om geheeld te worden. Dit gebeurd op het moment dat je hier klaar voor bent en je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Vanuit liefde en zachtheid kan alles oplossen in het tempo waar jij aan toe bent. 

Om die reden bied ik ook tijdens al mijn trajecten onbeperkt begeleiding aan via e-mail en WhatsApp. De begeleiding stopt niet na de sessie en werkt door. Voor een soepele integratie en belichaming is het fijn met regelmaat contact te hebben. Zo kan jouw ontwikkeling zich moeiteloos ontvouwen en wordt jij steeds meer jezelf. 

Kies jij ook voor een volledige commitment aan radicale zelfliefde?

Jij bent het waard!